Infolinia +48 660 88 88 66 | +48 795 128 108 email biuro@kolonieiobozy.net pon-pt. 09:00-17:00
Polityka Prywatności

Pliki cookies i informacje na temat przetwarzania danych osobowych.:


1. Pliki cookies:::

Co to są pliki cookies − popularnie zwane ciasteczka? 

Są to niewielkie pliki zapisywane i przechowywane na komputerze Użytkownika, które są odpowiedzialne za poprawę wydajności i szybkości działania (ładowania się) stron www, a także lepsze dopasowywania treści i reklam oraz zbierania anonimowych statystyk (np. na temat regionu, z których pochodzą Użytkownicy czy czasu przeglądania stron). 

Cookies to maleńkie porcje informacji, zapisywane przez Twoją przeglądarkę (najczęściej na twardym dysku). Wszyscy stosują cookies - dlaczego? To proste - dzięki cookies strony internetowe pamiętają Twoje preferencje. Ciasteczka są stosowane najczęściej w przypadku liczników, sond, sklepów internetowych, stron wymagających logowania, reklam i do monitorowania aktywności odwiedzających. Cookie NIE identyfikuje Twoich danych osobowych. Cookie NIE ma żadnego wpływu na Twoje oprogramowanie ani sprzęt.



Oprogramowanie Click Shop zapisuje informacje w plikach cookies dotyczących obszarów:

  • informacje na temat sesji,
  • ostatnio oglądane produkty,
  • oddanie głosu w ankiecie.


Pliki cookies w żadnym wypadku nie umożliwiają identyfikacji osoby odwiedzającej witrynę i nie są w nim zapisywane żadne informacje, mogące taką identyfikację umożliwić. Zgodnie z art. 173 Ustawy z dnia 16 lipca 2004 roku Prawo telekomunikacyjne (Dz. U. Nr 171, poz. 1800) zapisywanie plików tekstowych na urządzeniu końcowym użytkownika witryny jest dozwolone o ile użytkownik zostanie o tym poinformowany. Warunkiem działania cookies jest ich akceptacja przez przeglądarkę oraz nieusuwanie ich z urządzenia.

 

2. Informacje na temat przetwarzania danych osobowych

Dane osobowe i adresy email:

Państwa dane podane w procesie rezerwacji służą wyłącznie do kontaktu z Państwem przez nasze Centrum Obsługi Rezerwacji oraz w celu prawidłowej realizacji zamówionych usług przez Organizatorów wyjazdu i naszych kontrahentów, do celów związanych z obsługą Państwa rezerwacji i zgodnie z ogólnymi warunkami uczestnictwa obowiązujących przy danej imprezie.

Dane te, a w szczególności adresy email nie są przekazywane, ani odsprzedawane  żadnym podmiotom zewnętrznym.

  • więcej informacji na temat przetwarzania danych osobowych znajdziesz w regulaminie - zobacz

 

Kontakt z nami:

Właścicielem serwisu kolonieiobozy.net jest Krzysztof Tuz prowadzący działalność gospodarczą pod firmą Mandalaj z siedzibą w Koszalinie, ul. Harcerska 9 c, Nip: 5881939813, Regon: 193000591.

  • W sprawach związanych z funkcjonowaniem serwisu i współpracą prosimy o kontakt: krzysiek@kolonieiobozy.net 
  • W sprawach dotyczących rezerwacji wyjazdu prosimy o kontakt z naszym Centrum Obsługi Rezerwacji

 

do góry
Projekt i wykonanie: Gabiec.pl
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl